Видеозаснемане

Колко струва реализирането на Вашия проект?
Видео портфолио
Рекламни клипове, видеа "отвисоко" заснети с дрон, корпоративни видеа.
Какво можем да създадем за Вас?
Ние можем да заснемем за Вас различни видове видеоклипове:
рекламни, корпоративни или отвисоко
Рекламен клип
За вашето добро позициониране в социални медии, за привличане на нови клиенти и атрактивно споделяне на вашия продукт/услуга, създаваме кратки рекламни видео клипове. Те могат да се използват и за реклама на дисплеи.
Корпоративно видео
а имиджово представяне на вашата фирма създаваме видео презентация за събитие/продукт/услуга, заснемаме интервю, правим клипове, разказващи за компанията и вашата дейност. Такъв видеоклип е мощен репутационен инструмент за утвърдяване пред клиенти, служители и конкуренти.
Аерозаснемане с дрон
Спиращи дъха кадри, заснети отвисоко ще привлекат вниманието на зрителя. Правим както цялостни клипове, заснети с дрон, така и използваме кадри за рекламни и корпоративни видеа.
Колко струва реализирането на вашия проект?
Какъв бюджет трябва да предвидите за изготвянето на вашия проект и колко време може да отнеме реализацията му?
Попълнете бриф, за да разберете цената на вашето видео или фотозаснемане.
Как работим ние
Основни етапи при създаване на вашия видео клип. Към всеки един от тях се отнасяме с особена прецизност и внимание, за да останете доволни от крайния резултат.
1
Предпродакшън
Подготовката преди заснемане е най-важният стадий от производството на видеоклип. На този етап ние разработваме концепция, пишем сценарий, подбираме локации, рисуваме клипа по кадри, които ще заснемем на следващия етап.
2
Продакшън
След предпродукцията следва самото заснемане на видеоклип. Настройване на осветление, подбиране на ракурси, заснемане на различни кадри. Тук тече динамична съвместна работа на видеоператор и режисьор.
3
Постпродакшън
Това, което получаваме след продукцията са сурови кадри. Преди те да станат желания видеоклип, подбираме звуков съпровод, правим сглобяване, цветокорекция, настройване на ефекти, надписи и други ефекти.
Backstage
Запалени сме по това, което правим и се гордеем с всеки проект.
+359 899 86 30 48
office.visionimpress@gmail.com