Обединени за(едно) по-добро здраве
Превърни здравословните навици в семейно приключение.
Трудно ли ти е да мотивираш родителите си да се движат повече и да спортуват?
Притесняваш ли се за тяхното здраве?
И ти имаш нужда от малко повече движение всеки ден?
VitalityPlus е създадено за да обедини цялото семейство, млади и възрастни, предлагайки иновативни и персонализирани методи за активен живот. Споделяйки всяка стъпка към по-добро здраве, вие и вашите родители превръщате физическата активност във вълнуващо и здравословно семейно приключение.
Знаете ли, че България е с най-ниската очаквана продължителност на живот в Европа? И е на последно място по движение.
С малки стъпки заедно можем да променим това! Ходенето намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, диабет тип 2 и деменция, подобрява психичното здраве, съня и удължавa живота.
Научно доказано е, че 8000 стъпки на ден намалява с 51% риска от смърт от тежко заболяване в сравнение с хората, които правят 4000 и по-малко стъпки дневно.
(Harvard Health Publishing, 2018)
Как работи Vitality Plus?
1
Свали Приложението
2
Създай семеен акаунт и добави членове към него
Притесняваш се, че имаш роднини, които не са на „ти“ с технологиите? Погрижили сме се за това чрез интуитивните ни интерфейс и начини за свързване.
3
Избери активност от подбраните категории
Те са изцяло съобразени с възрастта и активността на вашето семейство.
4
Насладете се на качествено семейно преживяване
Упражнявайте се, покорявайте заедно върхове или изминете разстоянието до мечтаната дестинация.
Нашите предимства
Заедно по-здрави!
Споделени Виртуални Предизвикателства
VitalityPlus предлага споделени виртуални предизвикателства, които обединяват вашето семейство, независимо от разстоянието. Открийте забавен начин за поддържане на активен и здравословен начин на живот заедно.
Лесен за Използване Интерфейс
Нашето приложение е с интуитивен интерфейс, улесняващ всеки, независимо от възрастта, да подобрява здравето си без усилие и технологични предизвикателства.
Следене на Активността в Реално Време
Следете здравето и активността на семейството си в реално време, за да подкрепяте и мотивирате всеки член, където и да се намирате
Да се срещнем по средата!
"Виртуална Разходка" ви дава възможност да се "срещнете" с любим човек в средата на България, дори да сте на различни краища на страната. Заедно изминавате километри всеки ден, докато не се съберете виртуално.
Това предизвикателство укрепва връзките и мотивацията за активност, като същевременно споделяте красотата на пътешествието.
Споделете успеха
Получавайте нотификации, когато вашите близки постигнат нови физически успехи. С бутона за поздравления можете лесно да им се обадите и да ги насърчите!
Подкрепете ни

Ако проявяваш интерес, запиши се сега и стани един от първите регистрирали се 100 потребители, които ще получат 90% отстъпка за първите 12 месеца след пускане на апликацията в App store и Google Play.

Участието не ви обвързва с плащане към момента.